Home
Help
Advies
Over M & SP
Partners

 

Help

Hulp bij uw plan
U wilt interim-ondersteuning bij uw plan of project. Maak een afspraak met M&SP Consult. Dat kost u niets. We bespreken uw plan, en bekijken hoe M&SP Consult u van dienst kan zijn. Concreet, praktisch en resultaatgericht. Geen hoogdravende marketingblabla, geen theoretisch gezever, en zeker geen ellenlange bureaularapporten. Hieronder een paar voorbeelden.

Internetmarketing
U wilt uw website inzetten in de marketingmix, maar de buzzwords vliegen u om de oren. M&SP Consult helpt u om het juiste pad te banen in termen als Google AdWords, SEO, landing pages en conversie.

M&SP Consult heeft uitgebreide ervaring met de vele manieren waarop een website kan worden ingezet als marketinginstrument. Van eenvoudig uithangbord tot leadgeneratie, van visitekaartje tot informatiecentrum. Samen bepalen we de doelstellingen, daaruit volgt de richting, en dan ligt de weg vanzelf voor u, met de bijbehorende concrete actiepunten.

Nieuwe markt
Als u een nieuwe markt wilt ontwikkelen is het zaak om meerdere marketinginstrumenten in samenhang en over een langere periode in te zetten. Daarbij is goed projectmanagement essentieel. Het concept bewaken, timing in de gaten houden, waar nodig bijsturen.

M&SP Consult kan u over het marketingplan adviseren (of dat helpen opstellen), het proces begeleiden, maar u kunt het ook als project uitbesteden. In alle gevallen bespreken we regelmatig de voortgang en eventuele maatregelen.

Telemarketing
Een prima voorbeeld van een marketinginstrument waarvoor ervaring nodig is. Als het ondoordacht wordt toegepast kan het een negatief effect hebben: de bedrijven die worden gebeld associëren u voortaan met irritante telefoontjes. Maar in ervaren handen kan het uitstekende resultaten opleveren.

M&SP Consult kent het klappen van de zweep, en helpt u graag. U kunt een telemarketingactie natuurlijk uitbesteden: een soort 'black box' waar u uw plan instopt en waar de leads uitkomen. Handig als u een keer te weinig tijd hebt. Maar liever helpt M&SP Consult u om zélf die ervaring op te bouwen.


Marketingcampagne
Als u een aparte campagne wilt opzetten, bijvoorbeeld voor een productintroductie, moeten de normale marketingactiviteiten ook doorlopen. Maar een geïntegreerde actie kost tijd: documentatie schrijven, internetmarketing opzetten, mailings, telemarketing, seminars enzovoort. Tijdgebrek ligt op de loer. Tijd om M&SP Consult in te schakelen is er altijd.

M&SP Consult kan u onder andere helpen om de campagne op te zetten, om uw medewerkers met de implementatie te ondersteunen, en om de resultaten samen met u te analyseren. Ondersteuning kan op vele manieren: standaardbrieven, telefoonscripts, briefings, checklists, adresselectie enzovoort.


Direct mail
Een bekend instrument dat vaak zonder kennis van zaken wordt ingezet, maar gelukkig meestal zonder veel schade. Een schot hagel in het wilde weg treft zelden doel, en doet dan ook niemand pijn.

M&SP Consult helpt u om het perfecte jachtgebied, het juiste geweer en de juiste munitie te kiezen voor uw beoogde prooi. De juiste adressen inkopen, opsplitsen in doelgroepen en batches, gerichte aansprekende teksten laten schrijven, teasers inbouwen, reactiemogelijkheden zoals fax of website, opvolging, het zijn allemaal essentiële onderdelen die samen tot een optimaal resultaat leiden. U hoeft alleen maar de trekker over te halen.


Beursdeelname
Hebt u al eens op een beurs gestaan? Een dure stand, het hele bedrijf een aantal dagen op minimale bezetting, en weinig resultaat. Gelukkig kan dat de volgende keer anders.

M&SP Consult weet beursdeelname om te zetten in leads, en heeft daar zelfs prijzen mee gewonnen. Het geheim is een goede voorbereiding met een duidelijk doel voor ogen. M&SP Consult vertelt u graag haar beursgeheimen. Een beursaanbieding, mailings vooraf met gratis toegangskaarten, afspraken vooraf inplannen, een seminar met een bekende spreker, allemaal voorbeelden van wapens die u kunt inzetten. En niet te vergeten de voorbereiding van de leadopvolging tijdens en na de beurs. Als u vooraf een telefoonscript maakt, of uw brieven of informatiepakketten al klaar hebt liggen, kunt u meteen spijkers met koppen slaan.


Marketing & Sales Process Consult, Cabralstraat 4N, 1057 CG Amsterdam
020 - 683 47 66 KvK Amsterdam 342.72.705 BTW nr. NL 1868.51.935.B01

contact@marketingimprovement.nl