Home
Help
Advies
Over M & SP
Partners
 

Partners

M&SP Consult richt zich uitsluitend op hulp bij en advies over marketing en sales. Voor gerelateerde activiteiten werkt M&SP Consult samen met gespecialiseerde professionals. Dat heeft als voordeel dat u maar één aanspreekpunt hebt. Maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw eigen partners in te schakelen.

Customergames

Klant-erger-je-niet is een interactieve workshop in spelvorm. De workshop duurt 4 tot 8 uur en is bij uitstek geschikt om medewerkers spelenderwijs het belang van klantgerichtheid en klanttevredenheid te laten ervaren.

Eurodoq
Partner in in business communications

Eurodoq realiseert sinds 1997 projecten voor reclamebureaus, bedrijven en instellingen. Traffic management en expertise op alle gebieden van drukwerk en (digitale) communicatie.

Skribo
Tekstbureau voor bedrijfscommunicatie

Skribo schrijft. Wat u maar wilt, in welke stijl dan ook, voor ieder publiek en in elk medium. Of het nu gaat om een aansprekend artikel voor uw bedrijfsblad of om een degelijke beschrijving van de functies van uw nieuwe product. Skribo stemt uw boodschap af op de doelgroep en de vorm: creatief of informatief, verleidelijk of overtuigend, leidend of begeleidend.


Marketing & Sales Process Consult, Cabralstraat 4N, 1057 CG Amsterdam
020 - 683 47 66 KvK Amsterdam 342.72.705 BTW nr. NL 1868.51.935.B01

contact@marketingimprovement.nl